De weigerende verdachte/observandus

Laden Bijeenkomsten
Dit bijeenkomst is voorbij.

UPDATE 31/8: HELAAS KAN DEZE BIJEENKOMST GEEN DOORGANG VINDEN IVM DE SITUATIE OMTRENT CORONA. ER WORDT GEZOCHT NAAR EEN NIEUWE DATUM.

De eerstvolgende bijeenkomst van het PJG staat vooralsnog, als de landelijke maatregelen dat toestaan, gepland op dinsdag 15 september 2020. Die bijeenkomst staat in het teken van ‘De weigerende verdachte/observandus’. De sprekers zijn mr. Job Knoester (advocaat) en Arjen Schoute (hoofd weigerafdeling Pieter Baan Centrum). Noteert u deze datum alvast in uw agenda. Nadere berichtgeving volgt.

Noteert u ook alvast de daarovolgende bijeenkomst van het PJG in uw agenda op dinsdag 24 november 2020. Het onderwerp van die bijeenkomst is ‘Eer en narcisme in cultureel en psychopathologisch opzicht in de Nederlandse strafrechtspleging’. De twee sprekers van deze avond zijn prof.dr. Janine Janssen (bijzonder hoogleraar Rechtsantropologie aan de Open Universiteit) en prof.dr. Mario Braakman (bijzonder hoogleraar Transculturele Forensische Psychiatrie aan de Tilburg University). Nadere berichtgeving volgt.